logo
Фирма „Краси ЛА“ е една от водещите фирми на българския пазар, специализирана в текстилно-интериорно обзавеждане.
Позната и предпочитана от своите клиенти, повече от 20 години, фирмата впечатлява с богата гама висококачествени платове и материали за изработката на пердета, завеси, кувертюри, дамаски, спално бельо, покривки, салфетки, калъфи за столове, хавлиени изделия и всички видове щори.
0895 30 95 95; krasi_la@abv.bg

Услуги

HomeУслуги

Професионални съвети. Фирма „Краси Ла“ е насреща за всякакви съвети по отношение на въпроси, свързани с поставяне на пердета, завеси, кувертюри.

Bземане на точни размери. Ние ще ви помогнем при взимането на размери за пердета, завеси, кувертюри и всичко, което ви е необходимо, за да направите дома си по-уютен.

Качествено ушиване. За качеството на нашите пердета и завеси се грижи екип от професионални шивачки, които познават в дълбочина детайлите на ушиването им.

Доставка и консумативи. Не е нужно да се притеснявате за доставянето на продуктите. Ние ще го направим за вас във възможно най-кратки срокове.

Монтаж и декорация. Ние можем да монтираме вашите пердета, завеси или щори. Също така разчитайте и на нашето професионално мнение относно декорирането.