logo
Фирма „Краси ЛА“ е една от водещите фирми на българския пазар, специализирана в текстилно-интериорно обзавеждане.
Позната и предпочитана от своите клиенти, повече от 20 години, фирмата впечатлява с богата гама висококачествени платове и материали за изработката на пердета, завеси, кувертюри, дамаски, спално бельо, покривки, салфетки, калъфи за столове, хавлиени изделия и всички видове щори.
0895 30 95 95; krasi_la@abv.bg

Blog

HomeМедиите за насЦарството на пердетата отвори врати в Пловдив! Ето къде

Царството на пердетата отвори врати в Пловдив! Ето къде

С 22-годишен опит в областта на интериорния текстил и доволни клиенти, пловдивската верига магазини „Краси-Ла“ прибави към портфолиото си още един обект. Във вчерашния ден се състоя официалното откриване на 4-тия диамант в короната на фирмата, който ще радва жителите на квартал „Христо Смирненски“.

Магазинът, разположен върху 90 квадратни метра търговска площ, се намира на бул. „Пещерско шосе“ №76.

Производствената база и шоурум в Пловдив се намира в ж.к.Тракия на ул.”Цар БорисI” 11А (Търговски център Европа).  Адресите на останалите два магазина под тепетата са на бул.”Освобождение” (Оазис 5)  и бул.” България” 140А, до училище „Пейо Яворов“. Магазин има и на територията на град Пазарджик.

След кратка тържествена церемония, новият обект премина освещаване, а събитието бе уважено от много гости.

Сред тях бяха близки и приятели на собственика Красимир Ангелов, дългогодишни клиенти, както и куп нови посетители, привлечени от изящната арка от балони, която красеше входа на магазина и привличаше погледа на минувачите.

Всички гости бяха посрещнати с уелкъм дринк, вкусен кетъринг и разнообразни сладки изкушения.

Обектът се отличава с оригинални дизайнерски решения, което го прави една от най-модерните търговски площи в града. От управата споделят, че масите са поръчково изпълнение и са единични бройки, като няма да бъдат изработвани за клиенти. Ще се предлагат обаче екстериорни столове, подходящи за външни условия (градини, басейни), изработени от качествени материали и испански платове.

Царството на текстилно-интериорното обзавеждане залага на артикули и платове с произход Турция, Испания и Италия, които не могат да бъдат намерени никъде другаде. Акцентът пада върху пердета, завеси, smart home – електрически корнизи и щори, с управление от телефона и на най-новите предложения и дизайнерски решения от световен мащаб.

По повод предстоящите коледни и новогодишни празници магазинът ще предлага -10% отстъпка на всички нови колекции сезон 2020. Ето защо, собствениците на фирма „Краси ЛА” ви канят да ги посетите и лично да се убедите в качеството на предлаганите материи, а ние ви гарантираме, че няма да останете разочаровани.

„Ние сме хората, които ще направим така, че клиентите ни да се чувстват щастливи! Сега сме тук и даваме обещание, че след 10 години отново ще бъдем тук. Не сме фирма еднодневка и всичко при нас е измислено и направено по начин, по който хората да се  чувстват щастливи в дома си. Създаваме спокойствие и уют! През 2020 година обмисляме откриване на магазин в София, който вече е договорен и предстои изграждането му. Следващите стъпки са магазини на фирма „Краси Ла“ във Варна и Бургас. Амбициите ни стигат до Европа! – споделя пред Trafficnews собственикът на „Краси ЛА” Красимир Ангелов.

Работното време на всички обекти е от понеделник до петък от 10:00 до 19:00 часа, а в събота от 10:00 до 16:00 часа.

„Краси ЛА предлага всичко от интериорния текстил за вашия дом, хотел, бар и ресторант. Фирмата е представител на най-големите турски, италиански и испански фирми на пазара за текстил. Стреми се да поддържа наличност от широка гама на възможно най-достъпни цени и с гаранция за високо качество.

Позната и предпочитана от своите клиенти вече 22 години, фирмата поддържа добре заредени магазини, които впечатляват с богата гама висококачествени платове и материали за изработката на пердета, завеси, кувертюри, дамаски, спално бельо, покривки, салфетки, калъфи за столове, хавлиени изделия.

„Краси ЛА” предлага още закачане, монтиране на корнизи, монтиране на щори и транспорт, срещу съответното доплащане. Сред услугите попадат и брандиране на бродерии, ситопечат и етикети.

Екипът е изграден от професионалисти в областта на текстилната декорация, а продавач-консултантите с усмивка посрещат клиентите, като предлагат пълна професионална и компетентна консултация.

 

Линк към публикацията https://trafficnews.bg/broker/tsarstvoto-perdetata-otvori-vrati-plovdiv-eto-kade-163530/

POST A COMMENT