logo
Фирма „Краси ЛА“ е една от водещите фирми на българския пазар, специализирана в текстилно-интериорно обзавеждане.
Позната и предпочитана от своите клиенти, повече от 20 години, фирмата впечатлява с богата гама висококачествени платове и материали за изработката на пердета, завеси, кувертюри, дамаски, спално бельо, покривки, салфетки, калъфи за столове, хавлиени изделия и всички видове щори.
0895 30 95 95; krasi_la@abv.bg

Blog

HomeПолезноРъководство за избор на римски щори

Ръководство за избор на римски щори

Както подсказва името, римските щори са били създадени за владетелите на древната империя, но развитието през вековете до съвременния стил е причината да не излизат от тенденциите в интериорния дизайн. С правилния избор на модел и механизъм, вашите римски щори могат да бъдат перфектно допълнение към декора на всяка стая.
Изборът на подходящите щори може да бъде възпрепятстван от някои специфични особености, на които трябва да обърнете внимание:

 

  1. Избор на цвят

Изберете щори в светъл цвят, за да внесете във вашия дом топлина и естествена светлина. Римските щори в цветовете от жълто-оранжевата гама ще освежат вашето помещение. Нестандартният дизайн и пъстрите багри са отлично решение за спални помещения, дори и ако са боядисани в тъмни тонове.

 

  1. Визуализирайте

Разнообразието от различни модели на римски щори ви дава възможност да декорирате жилищното пространство спрямо вашия творчески усет. Създайте своя, уникална визия, пречупена през призмата на нестандартното мислене. Избраният дизайн ще създаде страхотна визия на стаите във вашия дом.

 

  1. Регулирайте светлината

Една от основните функции  на римските щори е да насочват, филтрират и блокират светлината. Можете да контролирате идеалното количество светлина във вашия дом като променяте позицията на щорите.

 

  1. Изберете подходящ плат

Обърнете внимание при избора на плат. Изберете здрава тъкан, която ще е издържлива в години на експлоатация.
При някои от бродираните платове,  вероятността от протъркване при обръщане на щората е значително голяма.

 

След запознаването с основните специфики при избора на римски щори, ще можете без колебания да се спрете на подходящия за вас дизайн и тъкан спрямо вашите предпочитания.
Rimski shtoriRimski shtori

POST A COMMENT