logo
Фирма „Краси ЛА“ е една от водещите фирми на българския пазар, специализирана в текстилно-интериорно обзавеждане.
Позната и предпочитана от своите клиенти, повече от 20 години, фирмата впечатлява с богата гама висококачествени платове и материали за изработката на пердета, завеси, кувертюри, дамаски, спално бельо, покривки, салфетки, калъфи за столове, хавлиени изделия и всички видове щори.
0895 30 95 95; krasi_la@abv.bg

Blog

HomeПолезноКак да създадете усещане за простор във вашия дом?

Как да създадете усещане за простор във вашия дом?

Независимо дали живеете в малко или голямо жилище и сте претрупали всички стаи с вещи, необходимостта от простор е от съществено значение за постигането на уют и хармония. Обърнете внимание на 4-те доказани техники за създаване на усещане за простор във вашия дом:

1. Поставете декоративни огледала

Ако стаята ви не е достатъчно голяма и не осигурява необходимия простор може да използвате декоративни огледала, те създават оптична илюзия за пространство.Ако желаете в дома ви да влиза повече естествена светлина, поставете огледалата директно срещу вашите прозорци. По този начин ще можете допълнително да осветите помещението.Декоративните огледала с различни размери добавят светлина и динамика в жилищното пространство.

2. Изберете подходящи щори

Щорите могат да бъдат чудесен завършек за всяко помещение. Изборът от различни модели като „Ден и нощ“, „Роло“ и Римски щори, могат да помогнат за максималното разширяване на пространството в малките помещения. От друга страна, алтернативата на съвременните щори – класическите завеси, могат да създадат оптична илюзия за височина.

  1. Създайте простор с фото тапети

Модерните тапети са чудесно средство за декориране на малки апартаменти.
Стаите изглеждат по-просторни с красиви тапети по стените.
Те визуално увеличават малките пространства, придават усещане за уют и комфорт и отлично се вписват в тенденциите за интериорен дизайн.
Фото тапети със залези, изгреви, мостове, пристанища, улици, морски пейзажи, планини и горски пътеки добавят дълбочина към интериорния дизайн.

  1. Освежете стаята с боядисване

За да се създаде усещане за простор, е необходимо малките помещения да бъдат боядисани в по-меки, по-светли цветове. Правилната комбинация от цветови тонове, може да направи стаята да изглежда просторна и привлекателна. Пастелните и цитрусовите багри са прекрасен избор за оптичното разширяване на пространството. От друга страна, по-тъмните цветове ще ограничат вашата стая, дори и с изобилие от естествена светлина и стратегическо разполагане на декоративни огледалата.

С избирането на една от горе описаните техники, ще можете да превърнете вашия дом в храм на хармонията, комфорта и свободното пространство.

Useshtane za prostor

 

 

 

 

 

POST A COMMENT